reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitiefje in onze gezellige bar.

Come on, book it! You know you want to ;)

RELAX AND RECHARGE

Wat valt er te beleven?

Op deze pagina gaan we je je overweldigen met eindeloze inspiratie om zeker te zijn dat je je niet zal vervelen, of om je te overtuigen om enkele dagen naar Ieper te komen.
Of om terug te keren. Kere kè were, zoals we hier zeggen. :-)

Musea

Ieper heeft enkele heel boeiende musea! En we hebben veel meer te vertellen dan wat je misschien eerst zou vermoeden...

Last Post

De Last Post is een heel beklijvende beleving die je moet meemaken bij je bezoek aan Ieper.

In het spoor van de Groote Oorlog

Tijdens de volledige duur van de Eerste Wereldoorlog was de stad aan 3 zijden omringd door Duitse troepen, de Britse verdediging noemde deze boog in het front de Ypres Salient, of de Ieperboog. Ieper werd nooit veroverd, maar wel helemaal vernield. De talloze monumenten, begraafplaatsen en de verhalen er rond zijn enorm boeiend om te ontdekken.

Fietsen

In de Westhoek is het zàlig fietsen, zowel voor de recreatieve fietser, als voor de (semi-) professionele fietser. En daar heeft onze stad Ieper heel hard op ingezet dit jaar!

Wandelen

Ook wandelaars kunnen hun hart ophalen in de Westhoek. Ieper is er een prima uitvalsbasis voor!

Golf

De Westhoek leent zich met zijn prachtige verzichten ook perfect voor een zalig partijtje golf.

  • gezinsuitstappen

Met z'n allen samen

Soms wil je activiteiten organiseren waar je met alle leeftijden gezellig samen kan zijn. Ook daarvoor ben je in de Westhoek op de goeie plek! We nemen je even mee naar enkele toppers uit de streek. En niet alleen voor kids!

Oh my God, het is slecht weer!

Kan gebeuren op de mooiste plekjes ! In je hotelkamerkast hangt sowieso een hippe doorzichtige paraplu. Als het dus maar een buitje is, heb je het perfect onder controle. Als de hemelsluizen helemaal open gaan, kun je deze alternatieven overwegen.

Arrangementen

Goesting in méér dan dan enkel je overnachting ? Nu en dan hebben we een arrangement beschikbaar, waarmee er al meteen een heel deel van je bezoek geregeld is.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×