reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitief in onze gezellige bar.

Vergeet zeker niet te vermelden als je graag op ons terras zit.

Come on, book it! You know you want to ;)

always look on the bright side of life

Oh my God, het is slecht weer!

Inspiratie

Niet getreurd, we kunnen je boeien, ook als het even minder goed gaat buiten. Je kunt alle musea plannen, of een escape room boeken! Of zijn jullie waterratten, dan is er een paradijs in Ieper voor jullie: Bellewaerde Aqua. In AstroLAB Iris kun je heel boeiende dingen ontdekken en leren over het heelal, maar als dat allemaal niks is, dan hebben we nog de volgende voorstellen: 

Brouwerijbezoek de Kazematten

Deze unieke brouwerij werd opgericht in 2013 binnen de vestingmuren die de stad Ieper omringen. De unieke historische Kazematten van het Houten Paard aan de Rijselpoort in Ieper werden omgetoverd tot een authentieke brouwerij, waar onder andere de bieren Wipers Times en Grotten Santé gebrouwen worden. Ben je nieuwsgierig naar de historiek van de site, de werking of het verhaal achter de brouwerij, dan wordt je hartelijk verwelkomd tijdens een brouwerijbezoek. 

Elke zaterdag is de brouwerij open van 15 tot 17u. Voor € 12 pp (€ 4 per kindje) kun je alles bezoeken en 3 bieren degusteren. 

Volksportroute Poperinge

Een mix van traditionele spelen, bruine kroegen en Poperingse gastvrijheid is slechts een summiere omschrijving van wat je tijdens een dag of halve dag volkssportroute beleeft.

Laat de digitale spelen op de iPad en smartphone even voor wat ze zijn, en vind de weg naar de Poperingse Volkssportcafé's om de banden aan te sterken. 

Indoor Skydiven

In Ice Mountain (Komen, op 15 km van Ieper) kun je nu naast indoor skieën, ook indoor skydiven.

Droom je er soms van om te kunnen vliegen als een vogel? Of om een 'vrije val ervaring' mee te maken zonder uit een vliegtuig te moeten springen? Hier maak je die droom waar !

 

Stefans Pottery

Altijd al eens willen pottenbakken? 

Bij Stefan kun je een eenmalige try out organiseren. De persoonlijke begeleiding is een troef, want per sessie zijn er maximaal 5 leerlingen. Wie fan is van Stefan's creaties, maar zelf iets minder talent heeft, kan in de shop altijd een ambachtelijk gedraaid potje kopen. Zijn atelier ligt in het idyllische Roesbrugge, op 22km van Ariane Hotel.  

 

Indoor karting

In Poperinge, op 10 km van Ieper, kun je karten. World karts Poperinge heeft meer dan 25 jaar ervaring in het indoor karten. Net zoals de echte kartspecialisten trek je een race pak, helmmuts en helm aan en krijg je voor de start alle nodige instructies en een veiligheidsbriefing. De piste is uitdagend en gevarieerd. Na de race ontvangt iedere deelnemer nog een verslag per mail. 

Nakaarten kan perfect in het F1 café !

Bowling

Een partijtje bowling is voor jong én oud altijd fun.

Atlantis Bowling in Ieper heeft 10 automatische banen met computerscores. Er zijn ook pooltafels, tapbiljarttafel en je kan er ook bingo spelen. 

Indoor speelplein

Welkom in Conquesta, waar het centrale thema 'verovering' is. En dat thema komt overal aan bod, zowel in de decoratie als in de speeltoestellen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×