reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitief in onze gezellige bar.

Vergeet zeker niet te vermelden als je graag op ons terras zit.

Come on, book it! You know you want to ;)

Golf

Inspiratie

Golfen in de buurt van Ieper kan op 2 mooie locaties.
We nemen je even mee op ontdekkingstocht: 

Ieper Open Golf

Ieper Open Golf draagt "Golf voor iedereen" hoog in het vaandel. Met een 9-holes baan, dat reeds toegankelijk is voor spelers met Hcp 45, aan democratische prijzen, wil het iedere bezoeker de mogelijkheid bieden te genieten van de golfsport. Of je nu beginner bent of reeds gevorderde speler. 

De club heeft ook een verlichte practice met 20 afslagplaatsen. Perfect om je swing bij te schaven.

Het clubhuis, volledig opgetrokken in hout, zorgt voor alle nodige accomodatie en sfeer. 

Golfclub De Palingbeek

Gelegen midden in de pittoreske schoonheid van de Vlaamse velden, dichtbij Ieper, biedt de lichtglooiende, groene golfbaan een ruime waaier van uitdagingen voor spelers van alle niveaus.

De golfbaan werd ontworpen door Harold J. Baker, meer dan dertig jaar professioneel topspeler en ook een zeer gewaardeerd golfbaanarchitect. Baker was van oordeel dat een golfbaan op een natuurlijke wijze moet geïntegreerd zijn in haar omgeving, zodat niet alleen de sportieve, maar ook aan de esthetische verlangens en behoeften voldaan worden.

Golfclub De Palingbeek is één van de mooiste voorbeelden van Baker's denkwijze. 

To find a man's true character, play golf with him.

P.G. Wodehouse
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×