Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert? Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.
Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast!
Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken.
Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitief in onze gezellige bar.
Vergeet zeker niet te vermelden als je graag op ons terras zit.
volledige menu : 54,00
voorgerecht - hoofdgerecht : 45,00
hoofdgerecht - dessert : 36,00
soep - hoofdgerecht : 34,00
enkel hoofdgerecht : 27,00
Van 16 november tot 22 november
BRANDADE VAN SCHELVIS #à-l'ail
gebakken tijgergarnaal, peterseliecoulis, crouton
GEMARINEERD VARKENSHAASJE #saint-hubert
jagerssaus, gewokte bloemkool, gratinaardappel
GRATIN VAN HERFSTFRUIT #sabaglione
sabayon van mandarine napoléon, kletskop, vanilleroomijs
Van 23 november tot 29 november
PARIJSE CHAMPIGNON #farci
rundertartaar, pijpajuin kappertjes, oude kaas
GEBAKKEN ZALMHAASJE #à-la-florentine
mornaysaus, spinazie, pastinaakpuree
FANTASIE VAN RODE VRUCHTEN #rodenbach
espuma, sorbet, dulce de leche, krokante crumble
Wil je graag je volgende meeting bij ons organiseren? Tof !
Laat ons weten wat je wensen zijn en dan nemen we zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met je op.
Update your browser to view this website correctly. Update my browser now