Ontdek hier onze maatregelen m.b.t het Covid-19 virus

reserveer je tafel

We weten graag op voorhand of je liefhebber bent van het terras (als het weer het toelaat). Je tafel de dag zelf nog verplaatsen is niet altijd mogelijk. 

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitiefje in onze gezellige bar of loungesets op het terras. 

Come on, book it! You know you want to ;)

Food for thought...

Omdat een hele dag vergaderen toch wat inspanning vergt, en we daarbij zeker de innerlijke mens niet mogen vergeten, werkten we enkele arrangementen in alle prijsklassen uit, waardoor je gerust mag zijn dat je ploeg de hele dag productief zal blijven.
Naast een maaltijd, hebben we ook een voorstel om een bewegingsmoment in te lassen. Omdat we allemaal weten dat je brein ook moet gevoed worden!

Maaltijden

Van heel eenvoudig - supersnel tot een uitgebreide menu. Werkelijk alles kan.

Move that body!

De innerlijke mens sterken doe je niet alleen met gezond eten, een stukje bewegen kan ook wonderen doen!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×