reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitief in onze gezellige bar.

Vergeet zeker niet te vermelden als je graag op ons terras zit.

So nice to meet you!

Seizoensmenu

Onze chef en zijn keukenploeg houden ervan om regelmatig alle registers open te trekken en het beste van zichzelf te geven. Het resultaat van hun passie en talent kan je elke maand op een nieuwe, creatieve manier degusteren en savoureren. 

Met verse seizoensproducten van de beste kwaliteit creëren ze telkens weer een verrassend en verfijnd viergangenmenu, een lust voor oog een smaakpapillen. Bij elk vlees- of visgerecht zetten ze een bepaalde groente in the spotlights. De Ariane seizoensmenu's tillen jouw tafelervaring tot een gastronomisch niveau! 

1 of 2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert.

Menu met 1 voorgerecht € 62

Menu met 2 voorgerechten € 84

Online reserveren?

Je mag ons altijd opbellen om te reserveren, maar als je met minder dan 6 personen bent, kun je ook heel makkelijk online je tafeltje reserveren.

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×