reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitiefje in onze gezellige bar.

Come on, book it! You know you want to ;)

Welkom @the table

Ben je klaar voor een totaal verrassende avond?

'Beleving', daar draait het overal om. Klant-beleving, winkel-beleving, totaal-beleving, zelfs stilte-beleving en wacht-beleving. Als je het niet kan beleven, laat het ons koud. 

Ook de culinaire beleving heeft de laatste decennia een totaal andere betekenis gekregen. Mensen willen méér dan een lekker 5-gangenmenu aan een mooi gedekte tafel met kreukvrij linnen, porseleinen servies en zilveren bestek. 

In Ariane Hotel hadden we dit ook begrepen. Zo ontstond in 2018 het idee om een uitbreiding aan ons bestaande restaurant te bouwen, waarin we een uniek concept hebben uitgewerkt: the Complete Experience @ the tAble by Ariane Hotel. 

20 personen zitten aan een 6 meter lange tafel die tijdens een verzorgd diner 6 keer van restaurant naar keuken rolt. De tafel ondergaat voor elke gang een volledige metamorfose, geïnspireerd door onze streek en zijn streekproducten. Originele filmpjes vormen de visuele voorstelling van elk thema. 

De tafel rijdt majestueus binnen, tovert verwondering op elk gezicht en zet onze ondernemende provincie op een originele manier in de kijker. 

The Complete Experience zorgt voor een ongekende ambiance tussen de 20 gasten, die mekaar niet altijd kennen bij de start van het belevingsdiner. 

Met dit unieke belevingsdiner wonnen we in september 2018 de eerste prijs in de categorie "Creativiteit en Innovatie" tijdens de "Nacht van de West Vlaamse Toerismeprijzen". Editie 1.0 liep van 23 maart 2018 tem 23 maart 2019. Sinds 6 april 2019 betoveren we je met editie 2.0.

Goesting om deze exclusieve belevenis mee te maken? 

Ontdek hier alle beschikbare data! 

Prijs per persoon :

€ 155 all in 

Aperitief met hapjes, 2 voorgerechten met aangepaste wijnen of bieren, hoofdgerecht met aangepaste wijn of bier, dessert, koffie of thee met versnaperingen en likeurtje. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×