reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitief in onze gezellige bar.

Vergeet zeker niet te vermelden als je graag op ons terras zit.

Come on, book it! You know you want to ;)

		

Parkeren

Parkeren kan je gratis bij Ariane Hotel. Als je bij ons overnacht, vragen we gewoon even je nummerplaat bij het inchecken. Als je bij ons eet, mag je ook gebruik maken van de parking, maar enkel voor de duur van je bezoek. Als je achteraf nog een wandeling wil maken, moet je je wagen even verplaatsen naar de vele mogelijkheden in de buurt: het plein voor de ingang of het Minneplein om de hoek. Allemaal gratis parkeergelenheid. 

Onze parking is beveiligd met een slagboom. Bij het inrijden, rij je gewoon dicht genoeg en de slagboom zal automatisch openen. Bij je vertrek gebruik je de kamersleutel of het ticket dat we je bezorgen bij het afrekenen. 

Daarnaast beschikken we over 7 laadpalen op onze parking, voorbehouden voor onze gasten.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×