reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitiefje in onze gezellige bar.

Come on, book it! You know you want to ;)

Move that body!

Arrangementen

We weten ondertussen allemaal dat we meer moeten bewegen. Maar wij voegen de daad bij het woord. Want eens het geboekt is, kun je niet anders. En waarschijnlijk zul je even puffen als we je uit de vergaderzaal halen, maar 30 minuutjes later zal je met eens zo veel energie terug aan tafel schuiven! 

Bewegingsmoment

We halen er een personal trainer bij om even de groep mee te nemen in de tuin of op de Ieperse Vestingen. 

De intensiteit van de beweegmomenten bepaal je helemaal zelf. Even een frisse neus of liever omkleden zodat er ook wat zweet kan vloeien? Jij beslist! 

Prijs afhankelijk van duur en voorkeur - op aanvraag.

Yoga

Yoga heeft tal van voordelen, maar tijdens je meeting kan het vooral soelaas brengen voor je concentratievermogen en creativiteit. Probeer het eens, misschien ben je verrast! 

Prijs afhankelijk van duur en voorkeur - op aanvraag.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×