reserveer je tafel

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we ook graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert?  Niet hotelgasten zijn uiteraad ook van harte welkom.

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden om je perfect te bedienen. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Geen nood als je gewenste aankomstuur geblokkeerd staat, duid dan gewoon het eerstvolgende tijdstip aan. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitiefje in onze gezellige bar.

Come on, book it! You know you want to ;)

Maaltijden

Arrangementen

Alle onze voorstellen zijn BTW inbegrepen. 

 

Do you fancy..... Traditional?

De middagpauze kan snel gaan! We serveren dagverse soep en de belegde broodjes met verschillende soorten beleg. We serveren er een drankje bij, en voor je 't weet ben je weer aan 't werk. 
€ 17 pp  

Do you fancy... Warm ?

Ook deze middagpauze gaat vlot, maar is uitgebreider. We serveren onze weekmenu in 2 gangen, altijd dagvers en gevarieerd. Heerlijke soep en een hoofdgerecht, samen met een drankje. 

Mag het iets meer zijn? Dan kun je een voorgerechtje bestellen in plaats van soep. Je kan ook dessert bijbestellen. Je moet natuurlijk niet kiezen, allebei kan ook!  

€ 31 pp. Supplement voorgerecht ipv soep: € 7, supplement dessert: € 10.  

 

Do you fancy... something a bit different?

Als je hiervoor kiest, serveren we een hippe selectie van 6 individuele, gevarieerde bowls met een waaier van warme en koude gerechtjes. Een toffe mix van salades, wraps, éénpansgerechtjes, ... Kortom: een mini-walking dinner. 1 drankje inbegrepen. 

€ 42 pp

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×