Ontdek hier onze maatregelen m.b.t het Covid-19 virus

reserveer je tafel

Wat zijn wij blij dat we terug een stapje dichter naar het normale leven gaan !  

We gaan jullie bedienen zoals het hoort, met aandacht voor jou als gast en met respect voor hygïene.

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert ? We weten ook graag op voorhand of je liefhebber bent van het terras (als het weer het toelaat). Je tafel de dag zelf nog verplaatsen is niet altijd mogelijk. 

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden in deze uitdagende tijden. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 17u30 of om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Staat je gewenste aankomstuur geblokkeerd, dan kun je het eerstvolgende tijdstip aanduiden. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitiefje in onze gezellige bar of loungesets op het terras. 

Come on, book it! You know you want to ;)

Welkom @the table

Goesting gekregen?

Neem deel!

Goed idee! Want dit maakte je nog nooit mee! 

Op geselecteerde zaterdagen kun je als koppel of met enkele vrienden boeken. Dan schuif je mee aan met andere gasten die je misschien nog niet kent, maar de avond zal daar misschien wel verandering in brengen. 

Als je zelf binnen je vereniging, bedrijf, familie of vriendengroep een gezelschap van 16 tot 20 personen kan warm maken, regisseren we The Complete Experience speciaal voor jullie! 

 

Even on hold....

Jammer genoeg moeten we alle geplande data van The Complete Experience annuleren nav het Covid-19 virus. 

We zullen voor al deze geannuleerde data een voorstel maken om het belevingsdiner later te laten doorgaan. Dat betekent dat we de editie 2.0 zullen laten verderlopen, om zo iedereen de kans te geven deze te kunnen meemaken. 

Van zodra we meer duidelijkheid hebben over een datum om de Experience te hervatten, nemen we contact op met alle deelnemers die werden geannuleerd om een nieuwe datum af te spreken. 

Stond je er nog niet op, maar wil je dit wel graag eens meemaken? Stuur ons een mailtje meet@ariane.be, en dan voegen we je toe aan de lijst van de levensgenieters die we mogen contacteren als we dit Westhoek-project weer mogen lanceren. Tot binnenkort! 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×