à la carte

à la carte

Door de opgelegde overheidsmaatregelen, zijn ook wij genoodzaakt om onze bar en restaurant te sluiten, tot nader bericht.
Voor de toekomst, kan er online geboekt worden. Zowel voor ons restaurant en ons hotel.
Wij communiceren ook de stand van zaken op onze Facebookpagina.
Ons email verkeer wordt regelmatig gecontroleerd, maar zal niet zo snel als normaal worden opgevolgd.
We wensen iedereen veel sterkte toe in de komende weken en hopen dat we allemaal samen solidair deze epidemie het hoofd kunnen bieden.

Het A Team





Onze à la carte gerechten en suggesties wisselen heel regelmatig, afhankelijk van de beschikbare producten en ingrediënten.

NIEUW! Er kan heel gemakkelijk online een tafel worden gereserveerd. Klik op ’Tafeltje reserveren?’ en ontvang onmiddellijk een bevestiging!

van 29 februari tot 27 maart

VOORGERECHTEN

ROMIG SOEPJE VAN DAGVERSE GROENTEN 5,00
BISQUE VAN GRIJZE GARNAALTJES 12,00
pestoroom, appelparels, notentoast
TATAKI VAN ZALM €18,00
komkommer op japanse wijze, soja & sesam, jonge scheutjes, wasabikrokant
GEPANEERDE SKREIFILET €18,00
knolselder, warme sherrymayonaise, kappertjes, rode ui, waterkers
CARPACCIO VAN WAGYU €18,00
dressing van ‘brugge dentelle’, geroosterde hazelnoot,
jonge scheuten
ITALIAN JAR €14,00
penne, pesto, mozzarella, zongedroogde tomaat, rucola (vegetarisch)

HOOFDGERECHTEN

GEMENGDE VISBROCHETTE € 27
scampi, zeeduivel in spek, vadouvansaus, slaatje, frietjes
TIJGERGARNAAL MEETS SINT-JAKOBSMOSSEL €28,00
jus van kreeft, paksoi, risotto
GEBAKKEN ZEETONG € 32
schuimende botersaus, gebakken champignons, witloofsalade, frietjes
REUZE HANGENDE RUNDERBROCHETTE € 27
pepersaus met Irish Whiskey, slaatje, frietjes 
ROSÉ GEBAKKEN LAMSFILET €30,00
wostynmostaard, groene boontjeswok, aspergegratin
VARKENSHAASJE ‘GLORIUS’ €28,00
witloof met gedroogde abrikoos, jus van sint-bernardus, lenteuitjes, hutsepot van zoete aardappel
COCINA ESPAÑOLA €26,00
quorn, romanoboontjes, courgette, paprika, tortilla
(vegetarisch)


SLAATJES

LAKS NIÇOISE €18/ €24
gepocheerd zalmhaasje, dilledressing, sugar snaps, ansjovis, olijf
CAESAR SALADE ‘BLACK ANGUS’ €25,00
picanha, cajundressing, gegrilde paprika, mais, pecannoot
NEPTUNUS € 26
grijze noordzeegarnaaltjes, gebakken tijgergarnalen, groene appel, rucola, kerrie
LIÉGEOISE € 22
gewokte kip, spek, ei, boontjes, ui, krieltjes, mosterd
FRANÇAISE € 14 / € 20
warme geitenkaas, appel, witloof, artisjoktapenade, croutons
(vegetarisch) 

KINDERGERECHTJES


KINDERSPAGHETTI € 10
KINDERBIEFSTUK € 10
GEPANEERDE MINI-VISJES € 10
SCHNITSEL VAN KALKOEN € 10
KIPFILET VAN HAM EN KAAS € 10

DESSERTS

VERWENBORDJE € 7
GEBRANDE FLAN € 8
MOUSSE VAN BELGISCHE CHOCOLADE € 8
DESSERT WEEKMENU € 10

DESSERT MAANDMENU € 10
  KORT GEBRANDE ANANAS
lychee, kokos, napoleonsorbet, krokant van pecannoot
DEGUSTATIE 4 BELGISCHE KAZEN € 10