Ontdek hier onze maatregelen m.b.t het Covid-19 virus

reserveer je tafel

Wat zijn wij blij dat we terug een stapje dichter naar het normale leven gaan !  

We gaan jullie bedienen zoals het hoort, met aandacht voor jou als gast en met respect voor hygïene.

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert ? We weten ook graag op voorhand of je liefhebber bent van het terras (als het weer het toelaat). Je tafel de dag zelf nog verplaatsen is niet altijd mogelijk. 

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden in deze uitdagende tijden. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 17u30 of om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Staat je gewenste aankomstuur geblokkeerd, dan kun je het eerstvolgende tijdstip aanduiden. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitiefje in onze gezellige bar of loungesets op het terras. 

Great to see you again.

Samen kunnen we dit verslaan

Covid-19

Update 10 december 2021

Bij aankomst in het hotel of in het restaurant gevraagd worden om uw Covid Safe Ticket en identiteitskaart voor te leggen.

Iets meer afstand tussen de tafeltjes, handgel voorzien, regelmatig ontsmetten, etc die goeie gewoontes houden we nog steeds aan.

Maximum 6 personen aan 1 tafel.

Mondmaskers zijn terug verplicht voor wie niet aan tafel zit.

We sluiten onze bar en restaurant om 23u.

Ons ventilatiesysteem werd getest en beoordeeld als een uiterst gezond binnenklimaat. Daarnaast wordt er ook optimaal verlucht en wordt de CO² constant geregistreerd.

Ons restaurant is opgedeeld in kleine ruimtes van verschillende orangeries, je zit dus nooit samen met een massa mensen.

Tijdens deze woelige periode hebben we - wegens té druk - 2 activiteiten stil gelegd: onze dagmenu en de tearoom 's namiddags tussen 14 en 18u.

Dat laat ons toe om te focussen op onze belangrijkste activiteit: hotel - restaurant. Deze beslissing zorgt ervoor dat ons attente team jullie nóg beter soigneert tijdens een bezoek aan ons restaurant, en dat er nooit parkeerproblemen zijn als je bij ons overnacht. Er heerst nu gezelligheid in onze bar en het restaurant, maar niet meer de drukte die onze populaire dagmenu en tearoom wel met zich mee bracht. 

Iets drinken tussen 14 en 18u is vanaf nu voorbehouden voor onze hotel- en restaurantgasten. We geven wel graag nog uitdrukkelijk mee dat alle Ieperllingen van harte welkom blijven in ons restaurant. En wie 's middags of 's avonds komt genieten van een etentje mag ook de hele namiddag in de bar of op terras blijven plakken. 

Reseveren kan online via Resengo, per mail op welkom@ariane.be of telefonisch op 057 218 218, elke dag van 7u tot 23u. 

Waardebonnen Ariane Hotel:

Voor al onze klanten die waardebonnen van ons hebben, is er ook goed nieuws: alle bonnen met vervaldatum tussen maart 2020 en april 2021, werden automatisch verlengd tot 31 december 2021.

Waardebonnen voor een ontbijt, kunnen ook gebruikt worden voor ons restaurant of hotel. 

Heel graag tot binnenkort! 

Het A Team. 

Trakteer jezelf straks op een beetje vakantiegevoel !

Het A Team
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×