Ontdek hier onze maatregelen m.b.t het Covid-19 virus

reserveer je tafel

Wat zijn wij blij dat we terug een stapje dichter naar het normale leven gaan !  

We gaan jullie bedienen zoals het hoort, met aandacht voor jou als gast en met respect voor hygïene.

Ben je bij ons te gast in het hotel? Dat weten we graag, vermeld je het er even bij als je langs deze weg reserveert ? We weten ook graag op voorhand of je liefhebber bent van het terras (als het weer het toelaat). Je tafel de dag zelf nog verplaatsen is niet altijd mogelijk. 

Denk je ook goed na over je aankomstuur? Dan kunnen wij ons goed voorbereiden in deze uitdagende tijden. Dank je wel alvast! 

Als je diner om 17u30 of om 18u boekt, kunnen we er voor zorgen dat je op tijd klaar bent om de Last Post mee te maken. 

Staat je gewenste aankomstuur geblokkeerd, dan kun je het eerstvolgende tijdstip aanduiden. Als je een beetje te vroeg aankomt, kun je altijd genieten van een aperitiefje in onze gezellige bar of loungesets op het terras. 

Come on, book it! You know you want to ;)

Samen kunnen we dit verslaan

Covid-19

Update september 2021

Hotel 

Na een lange winterslaap hebben we op 2 april 2021 onze hoteldeuren terug geopend.

Onze kamers worden goed verlucht en met aandacht ontsmet. 

Restaurant

Sinds 9 juni verwelkomen we jullie ook graag in terug in ons restaurant. Ons ventilatiesysteem werd getest en beoordeeld als een uiterst gezond binnenklimaat. Daarnaast wordt er ook optimaal verlucht en wordt de CO² constant met logboeken geregistreerd.

Ons restaurant is opgedeeld in kleine ruimtes van verschillende orangeries, je zit dus nooit samen met een massa mensen.

Reseveren kan online via Resengo, per mail op welkom@ariane.be of telefonisch op 057 218 218, elke dag van 7u tot 23u. 

Hoe worden onze gasten ontvangen? 

Op de juiste plekken staan geldispencers. Aan de ingang van ons hotel en het restaurant hebben we een optimale looprichting aangeduid. 

Onze kamers zullen na élk gebruik een uiterst grondige schoonmaakbeurt krijgen met ontsmettende middelen, en we beperken ons echt niet tot de klinken en de schakelaars. 

Mondmasker

Een mondmasker is verplicht als je bij ons op bezoek komt.  Enkel in je hotelkamer en als je aan tafel hebt plaatsgenomen kan deze worden afgenomen.   Deze verplichting vervalt op 1 oktober!

Ontbijt tijdens de Corona maatregelen

Het ontbijtbuffet zoals we het vroeger is al bijna helemaal terug!  Enkel de eerste koffie en de warme gerechtjes worden nog aan tafel bediend.

Waardebonnen Ariane Hotel:

Voor al onze klanten die waardebonnen van ons hebben, is er ook goed nieuws: alle bonnen met vervaldatum tussen 1 maart 2020 tot en met 31 mei 2021, zullen automatisch geldig zijn tot 31 december 2021. Waardebonnen voor een ontbijt, kunnen ook gebruikt worden voor ons restaurant of hotel. 

Hou het veilig en gezond en hopelijk tot binnenkort! 

Het A Team. 

Trakteer jezelf straks op een beetje vakantiegevoel !

Het A Team
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×