Maandmenu

Van maandag tot zaterdag serveren wij een maandmenu.
1 (*) of 2 (**) voorgerechten, hoofdgerecht, dessert en koffie.
€ 48 (*) - € 61 (**)

met geselecteerde wijnen en water : +€ 21 (*) of +€ 26 (**)


De menu’s voor het hele jaar kunt u raadplegen in onze culinaire planner die u ook op deze website kunt downloaden, of gratis kan afhalen in ons hotel aan de receptiebalie.

Like onze Facebookpagina om elke maand onze maandmenu gepost te krijgen.

MAANDMENU NOVEMBER
Elke dag van 04 november tot 01 december 2017

BOUILLON UIT SAINT-HUBERT
bospaddestoelen, gedroogde everzwijnham, rogge, hazelnoot, koriander

GEGRILDE PLADIJS UIT DE NOORDZEE
lauwe tartaarsaus, stoemp van andijvie, gefrituurde vitelotte

VOL AU VENT ’ON THE WILD SIDE’
fazant, truffeljus, ganzelever, ratte aardappel

TAARTJE VAN BRABANTSE PLATTEKAAS
krokant van Bastogne, zoethout, gezouten karamel, Wortegemschilfers

MOKKA