à la carte

à la carte

Onze à la carte gerechten en suggesties wisselen heel regelmatig, afhankelijk van de beschikbare producten en ingrediënten.

à la carte van  01 tot 28 april 2017

VOORGERECHTEN
ROMIG SOEPJE VAN DAGVERSE GROENTEN € 5
SOEP VAN DE MANEBLUSSERS €12
witte asperge, bloemkool, parelhoen, zalm, eigeel
TRIO VAN KRAB, VARKEN, EN EEND € 18
noordzeekrab, gandaham, eend uit Upigny, mango, ananas, oud brugge
GEBAKKEN NOBASHIGARNALEN € 18
witte en groene asperge, gerookte paling, sushimayonaise
CARPACCIO VAN WAGYU € 18
dressing van ’brugge dentelle’, geroosterde hazelnoot, jonge scheuten
INSALATA CAPRESE ’2017’ € 18
tomaat, buffelmozzarella, basilicumpesto, olio d’oliva

HOOFDGERECHTEN
GEMENGDE VISBROCHETTE  € 27
scampi,zeeduivel in spek, vadouvansaus,slaatje,frietjes
GEBAKKEN ZEETONG € 32
schuimende botersaus, gebakken champignons, frietjes
GEBAKKEN ROODBAARSFILET € 29
jus van langoustines, asperges, karnemelksmeus
REUZE HANGENDE RUNDERBROCHETTE € 27
pepersaus met Irish Whiskey,slaatje, frietjes
FILET D’ANVERS € 28
kalfsoester, blanquettesaus, lenteprimeurs, wostynmostaard, wijnendalegratin
LAMSFILET ONDER KRUIDENKORST € 30
jus van dragon, bloemkool, artisjok, gratin van asperges
ASPERGES OP Z’N VLAAMS ’CLASSICO’ €18 / €26
gesmolten boter, mimosa, peterselie, krieltjes (vegetarisch)

SLAATJES
ITALIANO € 18 / €24
prociutto crudo, coppa, mozzarella, meloen, pesto, focaccia
PRIMAVERA  € 24
noordzeekrab, asperges, tomaat, tuinboontjes, hazelnoot, sherrydressing
WALDORF € 13 / € 18
kippenreepjes, appel, selder, druiven, walnoot, mosterddressing
ARIANE   € 24
eendenlever, gerookte zalm, scampi, sint-jakobsmossel, cocktail garnaaltjes
FRANCAISE € 14 / € 20
warme geitenkaas, appel, witloof, artisjoktapenade, croutons
(vegetarisch)

ONZE SLAATJES WORDEN GESERVEERD MET BROOD
€ 3 Portie frietjes