à la carte

à la carte

Onze à la carte gerechten en suggesties wisselen heel regelmatig, afhankelijk van de beschikbare producten en ingrediënten.

van zaterdag 22 juli tot zaterdag 5 augustus serveren we enkel onze zomerkaart.

à la carte van 01 juli tot 20 juli 2017

VOORGERECHTEN
ROMIG SOEPJE VAN DAGVERSE GROENTEN € 5

NOORDZEEBOUILLABAISSE € 12
zalm, zeewolf, jus van langoustine, venkel, lookkrokantje

DUET VAN SCHAALDIEREN  € 18
tartaar van langoustine, gebakken nobashigarnaal, artisjok, quinoa                  

VIS VAN HET JAAR 2016  € 18
tongschar ’meunière’, citrusstructuren, jonge kruidensla, kerstomaat

CARPACCIO VAN WAGYU € 18
dressing van ’brugge dentelle’, geroosterde hazelnoot, jonge scheuten

INSALATA CAPRESE ’2017’ € 18
tomaat, buffelmozzarella, basilicumpesto, olio d’oliva

HOOFDGERECHTEN
GEMENGDE VISBROCHETTE  € 27
scampi,zeeduivel in spek, vadouvansaus,slaatje,frietjes

GEBAKKEN ZEEBAARSFILET € 29
jus van langoustines, gegrilde provençiaalse groentjes, risotto

GEBAKKEN ZEETONG € 32
schuimende botersaus, gebakken champignons, witloof salade, frietjes

REUZE HANGENDE RUNDERBROCHETTE € 27
pepersaus met Irish Whiskey,slaatje, frietjes

DEGUSTATIE VAN HET LAM € 30
langzaam gegaard, jus van look en salie, luikse salade, brokkelkaas

VARKENS CÔTE à LOS UIT DE WESTHOEK   € 26
zuiderse tomatenboter, groentenwok, mosterdschuim, stro-aardappeltjes

TOSCAANSE PASTASCHOTEL €26 
pappardelle, tijm & rozemarijn, quorn, mediterrane groentjes, pijnboompitten (vegetarisch)

SLAATJES
ITALIANO € 18 / € 24
prociutto crudo, coppa, mozzarella, meloen, pesto, focaccia

WALDORF  € 13/ € 18
kippenreepjes, appel, selder, druiven, walnoot, mosterddressing

NEPTUNUS  € 26
grijze garnaaltjes, reuzegarnalen, langoustine, krab, thousand island dressing

POSEIDON   € 24
tonijn, gerookte heilbot, gravad lax, citrus, mascarpone, krieltjes

FRANCAISE € 14 / € 20
warme geitenkaas, appel, witloof, artisjoktapenade, croutons
(vegetarisch)

ONZE SLAATJES WORDEN GESERVEERD MET BROOD
Portie frietjes € 3